beusekom-caravanstalling

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Caravanstalling-Beusekom-Benschop-2

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

caravanstalling-beusekom-stalling-9
Opslag van caravans

Zorg voor een goede opslag van uw caravans bij Caravanstalling Beusekom

Bent u op zoek naar een opslag voor uw caravan? Dan bent u bij Caravanstalling Beusekom aan het juiste adres! Wij bieden een grote overdekte ruimte aan van ongeveer 3000 m2, waar het hele jaar door caravans uit de regio opgeslagen staan. Wilt u meer weten over onze caravanstalling en op welke manier u uw caravan kan opslaan? Lees snel verder of neem contact met ons op!

Op welke manier gebeurt de opslag van caravans bij Caravanstalling Beusekom?

De caravans in onze stalling staan gedurende de gehele opslag periode in een geïsoleerde en donkere ruimte. Hierdoor worden de caravans optimaal beschermd tijdens de stalling. De ruimte wordt wel geventileerd. Dit zorgt ervoor dat de ruimte niet te warm en niet te koud wordt voor de caravans.

Wanneer u de caravan bij ons af komt leveren voor opslag, rijden wij de caravan zelf de caravanstalling in. Zo voorkomen we dat er door andere schade gereden wordt aan de caravans die al in de stalling staan. De momenten waarop u uw caravan kan afleveren zijn erg flexibel. U kunt de caravan op ons terrein plaatsen met een disselslot wanneer het u uitkomt, vervolgens zorgen wij op een ander moment ervoor dat de caravan in de stalling komt te staan. Dit geldt ook voor wanneer u uw caravan uit de opslag wilt. Wanneer u bij ons aangegeven heeft dat u de caravan weer wilt gaan gebruiken, zorgen we dat de caravan op het juiste moment uit de stalling is. Het is dan niet nodig om u te melden wanneer u de caravan komt ophalen!

Het opslaan van caravans bij Caravanstalling Beusekom

Het opslaan van uw caravan bij Caravanstalling Beusekom is veilig en betrouwbaar! Het gaat om een moderne, geïsoleerde en vogelvrije opslagplaats. Hierdoor heeft uw caravan optimale bescherming tijdens het opslaan van de caravan! Meer informatie over Caravanstalling Beusekom kunt u terugvinden op de website of neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Caravanstalling Beusekom  logo
Caravanstalling Beusekom

Stel uw vraag

Opslag van caravans

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Caravanstalling Beusekom | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM