beusekom-caravanstalling

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Caravanstalling-Beusekom-Benschop-2

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

caravanstalling-beusekom-stalling-9
Montfoort

Uw caravan opslaan in de buurt van Montfoort

Wilt u uw caravan opslaan dicht in de buurt van uw woonplaats Montfoort? Dat kan bij Caravanstalling Beusekom! Een stalling dicht bij uw woonplaats zorgt ervoor dat u de caravan makkelijk aflevert of op komt halen.

Wat zijn de kosten voor de opslag van een caravan in Montfoort

Aan het opslaan van uw caravan bij Caravanstalling Beusekom zijn kosten verbonden. Deze zijn gebaseerd op de veiligheid die onze stalling biedt, de locatie van de caravanstalling en de bijgeleverde service. De kosten zijn een vaste prijs van €75,- per strekkende meter. Daarbij zit inbegrepen dat u altijd uw caravan mag komen halen en brengen. Wij stellen hier geen maximum aan. Wel zien wij graag dat u vijf dagen van tevoren aangeeft dat u uw caravan wilt komen halen. Op deze manier kunnen wij u de beste service verlenen.

Waarom uw caravan laten opslaan bij Caravanstalling Beusekom?

Naast dat onze caravanstalling zich in de buurt van Montfoort bevindt, geeft het opslaan van uw caravan in onze stallingen nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is onze caravanstalling volledig geïsoleerd, donker en vogelvrij. Dit zorgt ervoor dat de caravan beschermd is tegen de invloeden van de natuur. Zo zorgt de donkere ruimte ervoor dat de caravan niet verkleurd. De isolatie zorgt ervoor dat de ruimte niet te koud wordt, bijvoorbeeld wanneer het buiten vriest. Verder bevat de ruimte ventilatie, op deze manier zal de locatie niet te warm worden voor de caravans. Bij Caravanstalling Beusekom in de buurt van Montfoort bent u dus verzekerd van de juiste bescherming tijdens de opslag van uw caravan!

Caravanstalling Beusekom in omgeving Montfoort

Wilt u graag uw caravan laten opslaan bij Caravanstalling Beusekom? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Het is mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Neem contact op

Caravanstalling Beusekom  logo
Caravanstalling Beusekom

Stel uw vraag

Opslag van caravans | Montfoort

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Caravanstalling Beusekom | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM