beusekom-caravanstalling

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Caravanstalling-Beusekom-Benschop-2

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Informatie

Beusekom Caravanstalling voor een betrouwbare opslag van uw Caravan

Beusekom Caravanstalling heeft in Benschop ruimte voor de opslag van 150 caravans. Wij bouwden een speciale loods voor het stallen van uw caravan en nog vele anderen. 

Hoe ontstond Beusekom Caravanstalling?

Beusekom Caravanstalling begon helemaal niet als caravanstalling maar als importeur en dealer van landbouwmachines zoals John Deere tractoren. Voor dit bedrijf was extra ruimte nodig, toen het naastgelegen stuk grond te koop kwam, was dit dé kans voor Beusekom om uit te breiden. Later werd het bedrijf verkocht waardoor er zowel geld beschikbaar was als ruimte. 

Beusekom-Caravanstalling-BenschopHet besluit werd genomen: er moest een moderne caravanstalling komen om vele caravans uit de regio op te kunnen slaan. 
Zodoende vult de 3000m2 grote caravanstalling in Benschop zich regelmatig met alle caravans uit de regio. Deze worden in tijden van vakantierust netjes opgeborgen in onze loods.

Hoe werkt het stallen van mijn caravan?

Het stallen van uw caravan bij Beusekom Caravanstalling is bijzonder eenvoudig. Zowel voor u als voor Beusekom zelf. U kunt uw caravan op ieder gewenst moment parkeren op het ruime terrein van Beusekom. U laat de caravan dan achter met een disselslot, zo staat uw caravan veilig.

Wij zullen uw caravan dan dezelfde dag of avond netjes parkeren in uw eigen vak in de loods. Dit doen wij met behulp van een trekker waarmee we de caravan makkelijk kunnen vervoeren. Op de manier zijn we wendbaar en stabiel. Het stallen van de caravan is dan ook geen probleem.

LET OP! Haalt u wel alle persoonlijke spullen, die u buiten de vakanties om ook nodig heeft, uit de caravan?

Wanneer kan ik mijn caravan ophalen?

Komt de vakantie dichterbij of gaat u dit weekend weg met de caravan? Dan wilt u natuurlijk graag op tijd uw caravan ophalen uit de caravanstalling. 

Wij vragen u 5 dagen van tevoren aan te geven dat u uw hem komt halen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat de caravan netjes op u staat te wachten op ons ruime terrein. U hoeft slechts uw caravan aan te koppelen en weg te rijden.

Doordat u zich niet hoeft (af) te melden, is het brengen en halen bij Beusekom erg flexibel. Dat zorgt voor een relaxte vakantiestemming!
Houdt u er wel rekening meer dat wij gesloten zijn op alle zon- en feestdagen?

Wat zijn de kosten van de Caravanstalling in Benschop?

Wij rekenen vaste jaarlijkse kosten voor het stallen van een caravan. De kosten voor uw caravan worden berekend per strekkende meter. Een overzicht van de tarieven vindt u hier.

Waarom uw caravan goed staat bij Beusekom

De caravanstalling van Beusekom staat in de omgeving van Benschop goed bekend. Veel van de regionale caravanbezitters stallen graag hun caravan in onze luxe stalling. Het doet ons goed te horen dat veel van onze nieuwe klanten via bestaande klanten met ons in contact komen. Dit betekent dat zij tevreden zijn over de stalling en onze service. Veel gehoorde sterke punten van onze stalling zijn:

  • Moderne caravanopslagloods
  • Een vogelvrije opslagplaats
  • De opslagplaats is geïsoleerd
  • Uw caravan staat in het donker, wat verkleuring voorkomt
  • Goede bereikbaarheid van de opslag (vlak naast de provinciale weg N210)
  • Flexibiliteit in ophalen en terugbrengen van de caravan
  • Luchtcompressor voor de banden is aanwezig 
     
Caravanstalling Beusekom  logo
Caravanstalling Beusekom
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Caravanstalling Beusekom | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM