beusekom-caravanstalling

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Caravanstalling-Beusekom-Benschop-2

Opzoek naar een caravanstalling?

Verwen uw caravan met een nieuwe moderne stalling!

Beusekom-caravanstalling-in[PLAATSNAAM
Lopikerkapel

Caravanstalling Beusekom: uw caravan het hele jaar door veilig en droog in de buurt van Lopikerkapel

Wilt u het hele jaar uw caravan op een veilige plek hebben staan? U kunt uw caravan veilig en beschermd stallen in de regio van Lopikerkapel! In Benschop vindt u Caravanstalling Beusekom met plek voor 150 caravans.

Hoe veilig is de caravanstalling van Beusekom?

De loods van Beusekom staat op eigen terrein en is goed afgesloten. Uw caravan is dus veilig voor diefstal en vandalisme.
Verder wordt uw caravan in onze caravanstalling beschermt tegen weer en wind, zon (verkleuring) en vogels. U kunt dus rekenen op een perfecte staat van de caravan. 

Moderne caravanstalling vlakbij Lopikerkapel

De loods op het terrein van Beusekom is speciaal gebouwd voor het stallen van vele caravans. Dit 3000m2 grootte pand beschikt over 100 meter deuren waardoor het stallen van de caravan geen probleem is. (U parkeert uw caravan buiten op het terrein. Wij zetten de caravan op de juiste plek.)
Het pand is geïsoleerd en geventileerd. Dit voorkomt schimmels en vorst in de loods. Ook is de loods voorzien van een verharde vloer. Hierdoor blijven alle caravans in topconditie tijdens het winterseizoen of andere weken dat hij niet wordt gebruikt. 
Ligging

De caravanstalling van Beusekom ligt in het kleine dorpje Benschop, vlakbij Lopikerkapel. Door de ligging, praktisch naast de N210, weten caravaneigenaren uit de hele omgeving ons te vinden. Van Schoonhoven en Lopik tot Montfoort en, Lopikerkapel en IJsselstein. 

Brengen van de caravan

Wanneer u bent geregistreerd bij Beusekom, kunt u altijd uw caravan komen brengen. (Zon- en feestdagen uitgesloten) Wij zijn erg flexibel in de breng- en haal tijden. Door uw caravan met een disselslot te parkeren op ons terrein staat deze veilig en kan Beusekom de caravan netjes voor u opbergen. Dit doen wij door middel van een trekker waarmee we caravans makkelijk kunnen verplaatsen. Dit kunnen wij zo bijzonder nauwkeurig doen, waardoor het stallen van de caravan voor ons zo gedaan is.

Halen van de caravan

Wilt u de caravan ophalen? Wanneer u bijna op vakantie gaat wil u de caravan uiteraard tijdig ophalen. Wij vragen u dan ook om 5 dagen van tevoren aan te geven dat u hem op komt halen. Zo hebben wij (ook in drukke perioden) voldoende tijd om uw caravan klaar te zetten. U kunt uw caravan zelf meenemen vanaf ons terrein. Dankzij het disselslot gaat dit veilig. 

Meer weten over onze caravanstalling in de buurt van Lopikerkapel? Wilt u een stallingsplekje huren? Neem contact op met Beusekom. 

Neem contact op

Caravanstalling Beusekom  logo
Caravanstalling Beusekom

Stel uw vraag

Caravanstalling | Lopikerkapel

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 Caravanstalling Beusekom | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM